Over Garage van Vlijmen

Een echt familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Nieuw-Lekkerland en bij ons heeft ieder familielid zo zijn eigen taken. De heer Teus Aantjes richt zich voornamelijk op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Zoon Wilco, neef Theo, Christian en Sander, onze eerste klas monteurs, zorgen ervoor dat alle reparaties met grote vakbekwaamheid worden uitgevoerd. De administratie wordt gedaan door mevrouw Gerda Aantjes.

Historie

Inmiddels zo'n 55 jaar geleden is Garage van Vlijmen ontstaan vanuit het hobbymatig uitvoeren van onderhoud en reparatie door de heer Gerrit van Vlijmen. Sinds 1979 is de heer Teus Aantjes als compagnon in het bedrijf gekomen en vanaf 2008 ook zoon Wilco Aantjes. In datzelfde jaar is er een volledig nieuw bedrijfspand gebouwd op de huidige locatie. 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

We zien u graag bij Garage van Vlijmen!